TIDLIGERE ÅRS VINDERE

DEN ÅRLIGE MARKPRØVE, BLEV AFHOLDT. 7 KONTINENTALE OG 10 ENGELSKE DELTOG I PRØVEN.

DET BLEV TIL 4+1PR. I KONTINENTALE OG 3+1 PR. ENGELSKE.. LEIF NIELSEN OG BENT RIIS VANDT HENHOLDSVIS, RUHÅRSKLUBBENS ÅBENKL.POKAL (lEIF) OG UNGDOMSKLPOKAL (BENT).

DESVÆRRE SKETE DER EN STOR FEJL VEDR. KONTINENETALE POKALER. BESTYRELSEN BEKLAGER MEGET DET SKETE, SOM JO IKKE KAN LAVES OM!

ENGELSKE HUNDES VINDEERE: UNGDOMSKL. K.SVENNINGSEN, åBENKL. OG VINDERKL. E. PETERSEN OG T.RIIS BEDSTE MORS HUND. JENS HAVE VANDT POKALEN FOR BEDSTE EMNE.

3. august afholdt vi, Kreds afslutningen med Thy jagthundeklub. det blev en stor triumf. vi vandt med 166 point mod Thy's 133 point. Ib Hermansen Morsø jagthundeklub, blev bedste "Individuelle hund" med ruhår MAX! Stort tillykke til Ib med flot arbejde!

FRA AFSLUTNING 13 juni/25 JULI 2017

TOK's Vandre pokal

Sørene Sørensen

Labrador CATO 30 POINT

"VALDEMAR MADSEN MINDEPOKAL" FOR MEST VINDENDE PRØVEHUND I MORSØ JAGTHUNDEKLUB 2016 , BLEV VUNDET AF BRETON MIDTVEJS LOKE, FØRT AF KARSTEN HINNERUP.

"BEDSTE SCHWEIS HUND", 11 MDR GL. RUHÅRET SAM, FØRT AF KIM LYNGÅRD.

VINDERE, FORDRESSUR, UDVIDDET APPORT, LANG APPORT .

BEDSTE HVALP                          BEDSTE KONTINENETAL/FLID       UDVIDDET APPORT      LANG APPORT

SØREN SØRENSEN                    JOAN HAANING                                ARNE CHRISTENSEN    KAJ V. NIELSEN

DEN 28  MAJ 2016 AFHOLDT JÆGERFORBUNDET ANERKENDT A. APPORTERINGSPRØVE.

BESTÅEDE FØRER MED HUND:  OLE BRANDT RUHÅRET,  KARSTEN HINNERUP BRETON, BJARKE FARSINSEN 2 GORDON SETTERE.

DOMMER ERIK PETERSEN.

----------------------------------------------------------------------------

VINDERE VAND/SLÆB                                                  DJ UDVIDDET APPORT

Hans O.Hansesgård                                                     Tage Kristensen

kl.Munsterlænder AMI                                               Labrador BLESS

-----------------------------------------------------------------

MARKPRØVE 2016

10 hunde deltog i markprøven, i højt solskin. Vi gik i et blandet Kontinental/Engelsk hold. Vi havde en god hyggelig dag, med stor kammeratsskab og udvist stor sportsånd!

Dommer var Ole Pedersen.

Følgende blev præmieret:

Rikke Steffensen med ruhåret Casper, blev tildelt Førerpokalen for kontinentale. Jørgen Hansen med ruhåret Ben fik 1pr. og pokalen Arnes Container. Bent Riis med ruhåret Bue fik 1 pr. og pokalen Vinderpokal Kontinentale. Jens Have med pointer Sol fik 1pr. samt pokalerne, Østerskompagniets Vandrepokal, Arnes Container, Foldager Pokalen. Karsten Hinnerup fik 2 pr.med breton Loke (der skulle lige snuppes en fugl i luften, det koster).

-----------------------------------------------------------------

Markprøve 2015 i Morsø jagthundeklub

Engelske racer. Karsten Hinnerup med Breton MIDTVEJS LOKE  1pr. i Åbenklasse+ Morsø Bedste engelske hund ARNES CONTAINER+Bedste engelske hund i åbenklasse

Jens Have med pointer  Sol 1 pr i Åbenklasse + FOLDAGEERPOKALEN

Kontinenetale. Jørgen Hansen med BEN 1 Pr. i Åbenklasse Bedste kont. hund MORSØ SPARREKASSE VANDREPOKALmBedste kont. ung eller åben

KONTINENTAL VINDERPOKAL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FORDRESSUR/UDVIDDET APPORT/VAND OG SLÆB

Fordressur:Arne Kristensen BEDSTE KONTINENTALE Flemming Poulsen Bedste ikke stående LEIFS MINDEPOKAL Steffen Bs?

O.Pedersen FLIDSPOKAL

APPORTERING

Bertel Møller Bedste hund Udviddet apport NYKREDIT'S VANDREPOKAL Bedste hund Lang apport VANDREPOKAL LANG APPORT

Markprøve 2014 Morsø Jagthundeklub

5 Åk. Kontinental hunde 3 blev præmieret.

Der var tilmeldt 2 Uk. og 3 Åk. Engelske hunde

blev desværre ingen præmiering.

Kontinental Præmiering:

Ib Hermansen            Ruhår               Boss                   1 Åk.+ Pokal

Peter Sørnsen            Ruhår               Ronja                 1 Åk.

Erik Spanggaard        Visla                 Joice                   2 Åk.

Dommer: Henry Jensen.

Jagthundeklubbens brødkniv er blevet væk men det stoppede ikke Erik S.

Han var sulten.

Bjarke Farsinsen   Gordonsetter    Aens Vilma            1 uk + Pokal

Erik Petersen        Gordonsetter   Vinterdalens Tilli    1 Åk + Pokal

Erik Petersen        Gordonsetter   Aaens Mads                1 Åk

Kurt Nedergaard   Eng.setter       Nordvestjydens Siva   1 Åk

Dommer: Thorkild Reintoft.

I Kont. blev det til 2 Præmiering:

IB Hermandsen         Ruhår               Boss                   1 Åk Pokal

Kim Lynggaard          Ruhår               Balder                   2 Åk

Dommer: Henry Jensen.

Aug 2012.

Danmarksmester 2012                                                                                                             For Engelske stående jagthunde                                                                           Nordvestjydens Ciwa og Kurt Nedergaard.                                                                            Danmarksmesterskabet er det største man kan opnå med sin hund.

Bjerndrups Messi v Thorbjørn Riis DERBYVINDER 2013.

Derbyét er  en Markprøve for op til 2 årige Engelske stående jagthunde hvor der var ca. 65 tilmeldte, Thorbjørn Riis kommer fra Mors og Morsø Jagthundeklub ønsker ham et kæmpe tillykke, se mere på jagthundederby.dk